Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

23 juli, terug naar huis

Op de laatste dag is het mooi weer met weinig wind uit Noordelijke-Oostelijke richting. We dobberen met heel wat andere bootjes richting hoek Vrouwenzand. Daar verwacht ik een ruime koers te kunnen varen i.p.v. plat voor de wind.

Helaas zakt de wind verder in en als we om het Vrouwenzand heen zijn zetten we de motor bij.

Het is een mooie vakantie geweest, waarin we best redelijk weer hebben gehad, maar waarin het de eerste 2 weken te koud was; 14-15 graden. De laatste week was qua weer fantastisch en hebben we ook in de korte broek kunnen varen.

We zijn begonnen met 3092 mijlen op het log en 1791 motor uren op de teller en we zijn geƫindigd met 3320 mijlen op het log en 1815 motoruren op de teller.