Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

Zeilvakantie 2014; dag 10

Het is vandaag, donderdag 10 juli, prachtig weer. We vertrekken vandaag naar Terschellingmet het laatste beetje stroom de Vliesloot uit om vervolgens met het kenterende tij stroom mee naar Terschelling te krijgen.

Maar eerst helpen we Kalle nog om de zeilmaker het zeil te laten repareren en nog wat interessante stops in Amsterdam mee te geven. Met Kalle hebben we een bijzonder en bovenal aardige man ontmoet die we direct in ons hart hebben gesloten. Kalle leeft zijn droom en dat vinden we prachtig. We hopen dat ie zonder al te veel kleerscheuren zijn tocht tot een goed einde brengt. We zullen hem blijven volgen op zijn blog en Facebook pagina.

DSCF4083 DSCF4081 IMG_1057_Vlielandin ystävät

We nemen enigszins ontroerd afscheid van elkaar en krijgen van Kalle nog een Biertje voor Jeannet en een Radler voor mij als dank voor alle hulp.

Dan vertrekken we naar Terschelling, waar we Janke en Jappie zullen ontmoeten morgen 🙂

De wind is lekker, de zon schijnt en we zeilen met een rif als de brandweer. Super scherp en hard en met een kleine slag kunnen we zo de Slenk in varen.

vlielandterschellingroute