Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

Zeilvakantie 2014;dag 20 en tevens laatste dag

Vandaag is een treurige dag. Het is de laatste dag van onze vakantie, een vakantie die qua weer super was, we hebben slechts 149 mijl gevaren, maar het was top! Het had nog wel 3 weken langer mogen duren.

Omdat er onweer is voorspeld kijken we een beetje de kat uit de boom. Klaas en Bea zijn ergens rond 10:30 uur vertrokken, terwijl wij nog een beetje de donkere wolken boven Enkhuizen aan het wegen waren. Maar om 11:30 varen wij ook uit. De buien ijken voorbij te drijven.

Als we de zeilen hebben gehesen kunnen we ruime wind achterlijk van de ET-N naar de ET-O varen. Echt hard gaat het iet, maar we hebben geen haast. Het lijkt wel of we het zo lang mogelijk proberen te rekken.