Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

Zeilvakantie 2014; dag 11 -13

Het is vandaag vrijdag 11 juli. Vandaag komen Janke enJappie aan op Terschelling voor hun vakantie en we hebben een rendez-vousmet ze. Met de boot va 12 uur koen ze aan en we staan ze bij de veerpont op te wachten. We vinden het allemaal een bijzondere gebeurtenis om elkaar op Terschelling te treffen.

temp1

Het weer is prachtig en omdat Janke en Jappie pas in de middag in het huisje kunnen drinken we even wat in het dorp. We hebben afgesproken dat we zaterdag met zijn allen aan boord dineren. En ook nu is het een hete dag. Wel liggen we nu twee dik, maar echt druk is het nog niet in de haven.IMG_0430

Zondag lunchen we met Janke en Jappie en genieten van wederom het mooie weer. Jappie haalt ons op uit de haven met de auto; hoeven het hele stuk naar Formerum niet te fietsen 🙂 (Hij brengt ons gelukkig ook weer terug…)

 

IMG_0491 IMG_0492