Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

Pinksteren 2020

Veel verandering in de situatie is er nog niet maar het is wel lekker weer dus gaan we er op uit met Pinksteren. We gaan eerst naar Stavoren. Dat is niet de eerste keer, maar zeker ook niet de laatste keer dit jaar. Maar dat verhaal kennen we nu wel, dus hebben we ook niet gefilmd.

Zondags varen we vanuit Stavoren naar Makkum, met een straffe Noord Oosten wind, doet dat denken aan een jaar eerder waar we ook van Stavoren naar Makkum zijn geweest. Alleen stonden we toen in een t-shirt achter het roer. Dat is nu zeker niet het geval. Bij Makkum draaien we weer en varen dan terug naar Hindeloopen, waar we voor het eerst in de de Marina van Hindeloopen gaan liggen. De reden laat zich raden; Covid-19 en social distancing. Alles is nog dicht verder, dus we eten aan boord maar maken wel een ommetje over dijk tussen de schapen.