Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

20-21 september; Retourtje Amsterdam

Wederom een mooi weekend voor de boeg volgens de voorspellingen. Zaterdag ochtend is het erg mistig en zeker boven het water. We wachten dus even met inschepen. Toch zijn we al om 10:00 uur aan boord. Om 11:30 varen we richting de sluis. Het zicht is beperkt, maar niet zo slecht dat we niet kunnen varen. Helaas is er geen of nauwelijks wind en we varen op de motor richting de Oranjesluizen en dan door naar Amsterdam Marine.

De volgende dag weer terug naar Naar Lelystad, maar nu staat er meer dan genoeg wind; 6Bft NW. Er loopt een aardige zeegang als we eenmaal op het Markermeer varen. Met gezwinde spoed varen en stampen we door de golven naar huis en genieten volop van de tocht.