Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

16 augustus 2009

Dit weekend hebben we een waakhond mee aan boord. Mag ik u voorstellen aan Pim

Pim of Pimmetje, een Jack Russel, lijkt wel een beetje op een vleermuissmiley, en is mee als logee. Hoewel we niet weten hoe Pim het zal doen onder zeil, maken we een korte trip naar Edam. Met een matige wind 3Bft sturen we in één streep naar Edam. Vanaf het water blijft de ingang altijd lastig te vinden totdat je vlakbij bent. En dan is de ingang ook nog smalletjes.

Pim houdt zich prima, af en toe komt ie effe kijken maar verder ligt ie te pitten op een kussen in de kuip. Een echte scheepshond, die Pim.

Zo’n klein hondje is wel ideaal voor aan boord. Hij blaft als een grote, maar je neemt hem onder je arm mee aan wal. Zeker handig als je 4 dik ligt. Dan wil je geen hond van 50Kg over de railing moeten tillen…..

Dit weekend kunnen we zonder zorgen slapen…(dat doen we altijd al maar nu waakt Pim over ons smiley)