Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.
Digitaal logboek van de reizen van de Yazz.

ZijHaven 3, Borduurstudio Lemmer

Mijn zeilkleding is belangrijk voor mij omdat het me warm en droog houdt of beschermt tegen de zon. Ik wil ook graag net even iets anders dan anderen, om me te kunnen onderscheiden van de grote wolk gele en rode jassen met gifgroene punten die ik elke keer weer door de havens zie trekken.

Nu heb ik een creatieve vrouw met een reclame en marketing achtergrond en haar ideeën hebben geleidt tot haar nieuwe bedrijf, klik op: ZijHaven 3, Borduurstudio Lemmer.

Interessant ook om te weten dat er van een foto een embleem gemaakt kan worden.
Met de focus op hippische- en zeilkleding, waarvan voorbeelden hieronder te vinden zijn.

Dus als je ook een persoonlijke touch wilt geven aan je zeilkleding, spreek ons aan in een haven op de Yazz of surf naar www.borduurstudiolemmer.frl